Vrei sa scapi natural de retentia de apa? Nu rata florile de soc!

 

 

Vrei sa scapi natural de retentia de apa? Nu rata florile de soc!

 

Este deja cunoscut ca florile de soc au multiple beneficii pentru organsim precum efectele antibacteriene, antivirale, antiinflamatoare si depurative, un aspect deosebit de important pentru persoanele care doresc sa aiba un corp armonios.

Florile de soc se pot consuma pe timpul anul anului sub forma de ceai, insa acum fiind sezonul in care infloreste socul, socata este cea mai indicata. Un suc natural, cu o aroma deosebita, racoritoare,  inlocuieste cu succes orice alt suc plin de zahar, fie ca vorbim de cel din comert, fie ca de cel natural din fructe.

Pe langa gustul minunat, socata aduce multiple beneficii, precum cele enumerate mai sus. In cazul in care urmati si un program de slabit, socata va ofera un ajutor de nadejde in acest proces de slabire datorita efectului sau depurativ. Combate constipatia, ajuta la eliminarea apei din organsim, combate balonarea si, in caz ca faceti si sport, socata este un energizant natural.

 

Totusi, socata nu este recomandata spre consum in sarcina si alaptare si asta pentru ca fructele necoapte ale socului pot fi toxice pentru fat, inclusiv pentru un bebelus alaptat.

Cum se prepara socata fitness?

Doar in borcane de sticla adaugam urmatoarele ingrediente:

  • 3 l apa
  • 60 g flori de soc (5-6 flori mari)
  • 2-3 lamai mari cu coaja comestibila
  • 4-5 linguri de xylitol/ tagadoza sau  3 linguri de stevia
  • 75 ml suc de lamaie

 

De ce nu folosim mierea? Desigur ca o putem folosi in cantitate mica, insa pentru a indulci 3 litri de socata automat avem nevoie de o cantitate mare de miere, iar aceasta, desi naturala, este metabolizata si procesata de ficat ca si zaharul. Puteti adauga pana la 3 linguri de miere pentru beneficiile acesteaia, dar si pentru aroma.

 

Asadar, nu pierdeti timpul si cumparati flori de soc pana nu trece sezonul lor, mai ales ca acestea se pot pastra si la congelator

Sursa foto: GOOGLE

Facebook Comments

Related Posts

by
Previous Post Next Post
0 shares
Back