Pastila zilnică de frumusețe și…feminizare

Posibil sa fi scapat deja de kilogramele in plus, ori abia dam startul luptei impotriva afuristitelor de kilograme asezate cu migala pe unde nu ne dorim niciuna dintre noi, dar parca noul stil de viata ne face sa simtim mai frumoase, mai puternice si mai increzatoare. Chiar daca nu putem imbraca fix hainele la care visam de ceva timp si care se potrivesc cu silueta sexy din viitorul apropiat, asta nu ar trebui sa ne impiedice sa exteriorizam entuziasmul si sa ne punem in valoarea noua atitudine si trasaturile frumoase pe care le avem. Nu uitati ca un psihic relaxat usureaza enorm lupta impotriva kilogramelor.
Dar ce facem daca nu avem nici cea mai mica idee despre cum sa incepem? 
Primul pas este sa ne privim in oglinda si sa ne vedem frumoase, in ciuda cearcanelor si a imperfectiunilor tenului. Toate femeile au! Chiar si Angelina Jolie!
Al doilea pas este sa va zambiti larg si complice! Asa-i ca nu ati mai facut-o de ceva timp? 
Dupa ce bifam cei doi pasi esentiali, incepem procedeul de ingrijire a tenului si apoi aplicarea unui machiaj, simplu sau nu, dar menit sa ne scoata in evidenta trasaturile frumoase.
Dar ce facem atunci cand habar nu avem sa aplicam corect un machiaj, ori nu stim ce fel de produse sa folosim pentru rasfatul zilnic al tenului?
Ei bine, pentru asta o avem pe Lorena Dima, make-up artista si #vrabiuta noastra, care zilnic ne va invata cate un truc despre machiaj, ten si toate sfaturile care tin de infrumusetare.
Si pentru ca urmeaza sa ne prezinte si un tutorial video, voi enumera succint, la recomandarea ei, pasii esentiali in rutina zilnica de ingrijire a tenului, dar si cateva produse care nu trebuie sa lipseasca din trusa oricarei femei. Ca un fel de talismane norocoase, aducatoare de incredere si optimism
Demachiere dimineața și seara : 
lapte demachiant
apa micelara, 
tonic + hidratare ( crema zi + noapte ) . 
Pt un machiaj complet: 
baza de machiaj,
fond de ten,
pudra,
iluminator + bronzer / blush,
stilizare sprâncene,
fard
tuș,
rimel,
ruj …and we are ready!
O parte dintre cele de mai sus, cu siguranta sunt deja trecute pe lista de cumparaturi, sau de dorinte. Pe mine m-a convins si astept cu deosebit interes si cu caietelul de notite pregatit, tutorialul video.
#vrabiutelor, fiti pe receptie si nu uitati ca, impreuna, vom deveni cea mai buna varianta a noastra de pana acum!

Facebook Comments

Related Posts

by
Previous Post Next Post
0 shares
Back