#vrabiutele saptamanii


Daca este inceput de saptamana avem si clasamentul vrabiutelor saptamanii.
Pentru saptamana asta am ales trei femei absolut speciale, frumoase, destepte, cu suflete minunate si cu ambitii de neclintit.

Au pasit in grupul nostru cu increderea reusitei, si-au povestit planurile, au primit incurajari si au oferit la randul lor, ne-au incantat zilnic cu prezenta lor si ne-au bucurat sufletul cu reusitele lor. Fiecare kilogram pierdut a adaugat cate o fila la povestea succesului lor.

Cele trei locuri de top pentru saptamana sunt ocupate de:

1. Denisa Bota Alessia

#vrabiuta Denisa a hotarat in luna ianuarie a acestui an sa faca o schimbare radicala in ceea ce o priveste. La 23 de ani si cu o greutate de 90 de kg, ceva nu mai functiona bine. Ii lipsea in primul rand increderea in ea. A pornit in aventura pierderii kilogramelor cu rabdare, bucurandu-se pentru fiecare gram pierdut. In luna iunie cantarea deja 68 de kilograme si mai are foarte putin pana isi va atinge telul: inca 4 kilograme de pierdut. A tinut dieta Rina, iar acum este o #vrabiuta constiincioasa care pregateste deja terenul pentru mentinerea frumosului rezultat. Denisa si-a recapatat din nou increderea in ea, in calitatea ei de a fi femeie si tocmai s-a recompensat pentru ambitia de care a dat dovada. Si-a facut cadou o rochita noua, rosie, mulata si sexy care ii scoate ii evidenta noua silueta. Desi putea sa sarbatoreasca reusita cu un tort sau orice altceva gustos si interzis in dieta, #vrabiuta noastra a ales sa sarbatoreasca prin acest simbol al feminitatii. Felicitari Denisa pentru cele doua lupte castigate: lupta kilogramelor si lupta pentru recastigarea stimei de sine.

2. Menutza Dancos

Frumoasa #vrabiuta cu aer si infatisare hollywoodiana, Sophia Lauren a grupului. Nu numai ca este de o frumusete rapitoare, dar maramuresanca noastra este si de o ambitie incomensurabila. De 2 saptamani este in vacanta in Romania si prin postarile ei zilnice, ne-a plimbat si pe noi in toate locurile minunate pe unde a poposit, ne-a invitat alaturi de ea la mesele delicioase pe care le-a servit. Chiar daca, principial vorbind, aceste mese nu erau in concordanta cu notiunea de dieta, #vrabiuta Menutza a aplicat lectia cumpatarii. A gustat tot ce a poftit, insa cu limita. Asta i-a adus, in vacanta fiind, chiar si un minus pe cantar. Daca la inceputul lunii aprilie cantarea 72 de kg, acum cantarul ii zambeste cu 65 de kg. Nici lupta ei nu se opreste aici, insa nici ea, dar nici noi nu punem la indoiala victoria finala.  Felicitari, frumusete de om!

3. Nicoleta Corina Ticala

Pentru fetele noi de pe grup, Nico este #vrabiuta “Cu cantarul in vacanta”. La fel ca si Menutza, #vrabiuta Nico este si ea in vacanta in Romania. Cu totii stim cat de gustoasa si imbietoare este mancarea romaneasca, mai ales cand te intorci pe meleagurile natale dupa o lunga perioada de timp. Ca sa fie sigura ca tine greutatea sub control, si-a adus cu ea in vacanta cantarul, inamicul devenit cel mai bun prieten. In lupta cu kilogramele a plecat de la 93 de kg, in vacanta cu 68 de kg, din cauza retentiei hidrice datorata hormonilor specifici perioadei delicate a tuturor doamnelor si se intoarce din vacanta triumfatoare, cu 66 de kg. Hai cu 65-ul ca il asteptam ca pe zilele de concediu!


Fetelor, nu doar saptamana asta sunteti cel mai bun exemplu pentru noi, ci in fiecare saptamana. Totusi v-am ales pe voi in aceasta saptamana pentru lectia cumpatarii, a recastigarii feminitatii si a exemplului vostru frumos si constructiv pentru noi toate. 

Va iubim, va pretuim si va tinem in continuare  de mana pe acest drum si mai presus de orice, va multumim 💖

Niste #vrabiute


Facebook Comments

Related Posts

by
Previous Post Next Post
0 shares
Back