5,000 de vrabiute and still counting…

5000 de vise. 5000 de dorinte. 5000 de realizari. 5000 de NOI
Sa tot fie aproape doua luni de cand am facut pasul catre grupul care astazi deja numara 5000 de de femei. A fost o comunitate micuta, dar cu dorinte marete, iar asta v-a atras pe voi toate, cele 5000 de #vrabiute si, astfel, comunitatea noastra a devenit ca o tabara. Stiti voi, alea din copilarie si adolescenta, unde ne strangeam multi, legam prietenii, povesteam vieti, strangeam amintiri, radeam cu hohote, ne emotionam pana la lacrimi, dar mereu ieseam castigati, caci invatam ceva nou mereu.
Asa este si grupul nostru de vrabiute. Multe dintre noi ne cunoastem de la inceputul drumului, cand inca ne luptam cu kilogramele in plus. Ne-am incurajat, ne-am sustinut si ne-am indeplinit scopurile doar impreuna.
Elle Belle a strans impreuna intr-un loc toate vrabiutele ambitioase, asta dupa ce ea la randul ei a fost una dintre. Este chiar si promotoarea dietei vrabiuta, cea care pe ea au scapat-o de vreo 25 de kilograme.
Rand pe rand au aparut din ce in ce mai multe fete dornice sa slabeasca, dar care mi stiau exact ce trebuie sa faca. Isi dorea cu ardoare o schimbare si, chiar daca undeva in sufletul lor se ascudea frica de a esua, iata-le astazi mai stralucitoare ca niciodata.
Aceste fete sunt cele care zilnic va sar in ajutor cu raspunsuri si care infrumuseteaza fiecare zi in stilul caracteristic.
Claudia Nicoleta ne danseaza, ne incurajeaza, ne arata viata ei asa cum este si ofera unul dintre cele mai bune exemple ale ambitiei. Sa stiti ca si ea a avut multe kilograme in plus. Nu a fost mereu asa slabuta cum este azi.
Alexandra Pistol, sexy si desteapta, a gasit cumva echilibrul necesar mentinerii , dupa ce acum mai bine de 8 ani, a slabit spectaculos. Ne ajuta enorm pe fiecare, citeste mult si impartaseste cu noi, in articole excelente, informatii despre alimentatie sanatoasa.
Nicoleta Ticala, stiti voi, fata aia frumoasa, cu picioarele pana in gat si care a ajuns la 60 de kilograme. De la 93! E amuzanta, e buna, sufletista, alaturi de fiecare dintre noi si a plecat si cu cantarul in vacanta. E pastila noastra de zambete si rasete in hohote.
Georgiana Valeria, care nu numai ca este frumoasa si are un glas venit din alte dimensiuni, dar este si una dintre cele mai spectaculoase transformari. Mananca sanatos si fiecare farfurie a ei este o simfonie de culori, dar si de inspiratie.
Carmen Uzun, farmacopeea grupului, cea care stie tot ce inseamna chimie. Atat alimentara cat si interumana, caci a reusit sa ne intre in suflet tuturor prin altruism, dedicare si victoria absoluta impotriva kilogramelor.
Georgiana Balaban, roscata focoasa de pe grup, care a slabit vazand cu ochii in fiecare zi. Care nu s-a dat batuta nicio clipa, a facut si face sport acasa. A uitat complet de mancarea care i-a adus kilogramele in plus, iar alimentatia ei este atat de sanatoasa si de curata, ca ai putea jura ca este data de un medic nutritionist.
Elenida Ungureanu, la inceput sfioasa si tematoare, acum plina de incredere si sex-appeal. La fel de amuzanta ca si Nico, Elenida ne aduce zambete, ne aduce speranta si increderea ca se poate. E mereu acolo cu o incurajare si o vorba buna, caci ea stie cat de importante sunt si cat de mult poti ridica pe cineva.

Oanna este si ea cu noi de la inceput de #vrabiuta! A slabit spectaculos si se mentine alaturi de noi, la kg acestea, de cate luni bune! E tanara, e frumoasa si foarte inventiva! Isi face singura acasa, tratamente naturiste pentru par si ten si impartaseste cu noi toate aceste rețete minunate.
Adella Petrescu, desi pe alt fus orar, nu pierde nimic din vedere. Ne incanta cu farfuriile ei ingenioase, cu retetele ei delicioase si cu toata energia ei pozitiva pe care reuseste sa o transmita in timp real si constant de la mii si mii de kilometri departare.
Roxana Maxim, eroina grupului. Cea care a salvat vieti in timpul serviciului, dar a salvat-o si pe a ei de la frustrare si nefericire, atunci cand s-a hotarat sa scape de kilogramele in plus. Chiar daca procesul ei de slabire inca nu este complet, ea deja stie ce are facut si mai mult, stie sa indrume si pasii celor nou-venite.
Ina Tcacenco, dornica mereu sa invete lucruri noi, dar si sa ofere cunostintele ei celor care au nevoie. Se inspira si inspira la randul ei si restul fetelor de pe grup, are mereu la indemana o vorba buna, un compliment spus cu drag si o incurajare in care transmite toata forta ei interioara.
Andrada Gagiu, cea care de la o zi la alta ne uimeste cu transformarea atat fizica, cat si psihica. A plecat de la peste 100 de kilograme, iar acum are in jur de 70 si asta i-a readus toata increderea pe care o pierduse cu fiecare kilogram acumulat. Acum e o alta versiune a ei, mai buna, mai increzatoare, mai altruista si in fiecare zi mai determinata sa duca la bun sfarsit lupta.
Nicoleta Dinu, una dintre cele mai vechi fete de pe aici care a inceput si ea cu sfiala si cu teama, dar azi a a iesit din carapace, caci a topit multe kilograme si chiar a ajutat-o si pe fiica ei de 16 ani sa slabeasca sanatos. Nicoleta a inceput sa iubeasca pozele si cu fiecare ocazie ne incanta cu noua ei silueta si atitudine.
Elena Toma cea care ofera suport neconditionat tuturor, dar si cea care are nevoie de sustinerea noastra, caci nici drumul ei catre targetul final nu s-a terminat. Ofera si primeste, caci ea a invatat ca aceasta este armonia care duce lucrurile marete la infaptuire.
Steluta Giumala este si vrabiuta si sportiva, deci combinatia perfecta pentru a fi inspiratie pentru toate fetele care ni se alatura in fiecare zi. Cu fiecare like, comentariu si postare, Steluta transmite incredere, curaj si increderea ca se poate slabi frumos, sanatos si fara restrictii draconice.
Raluca Vasilescu frumusetea exotica a grupului care acum asteapta un bebelus. A trecut printr-o slabire spectaculoasa, a impartasit experiente cu fiecare si si-a promis ca sarcina nu va fi un motiv de exagerare culinara. Este in continuare alaturi de fiecare dintre noi, ne inspira si ne bucura cu fiecare cuvant bun pe care il aduce.
Voi toate vrabiutele din grup, pentru ca, in cazul in care nu stiti, fiecare apreciere, fiecare farfurie postata, fiecare comentariu de incurajare inseamna enorm si au pus temelia celor 5000 de vise, 5000 de dorinte, 5000 de realizari, 5000 de NOI.
 
 
 

Facebook Comments

Related Posts

by
Previous Post Next Post
0 shares
Back