Cu ce se "mănâncă" vrăbiuța?


Definiția grupului de suport privită prin ochi de … #vrăbiuță 
(*Tratați textul ca pe o glumiță, dar luați-l și în serios, pe alocuri. Pe care dintre alocuri?! Pe cele care vă convin vouă cel mai mult, dar mai ales cele în care vă regăsiți) 😂❤️
Azi e sigur una dintre cele mai bune zile pe care le-ați avut voi în ultima vreme. Mi-aș dori să reușim să vă transpunem în povestea noastră frumoasă, cu vrabiuțe care, deși nu s-au cunoscut  personal de la început sau încă niciodată, au legat niște prietenii sincere și frumoase. Povestea asta frumoasă ne-a slăbit pe noi și vrem să vă insuflăm si vouă forță, ambiție, să vă arătăm că se poate căci da, chiar se poate!
 Ce este Jurnalul de Vrăbiuță?
 “Jurnal de Vrăbiuță” este ce aveți voi nevoie să vă fie și ceea ce cu siguranță ați căutat în repetate rânduri: suport pentru slabit, almanah pe care să-l răsfoiți, un loc mișto cu femei deștepte și amabile care îți vor împărtăși experiențele lor cu cele 1200 de nemernice, dar absolut miraculoase, incredibile și satisfăcătoare calorii de până acum.
 Ei, nu le cunoști pe veterane?! Nu-i bai! Dă-le binețe, pune-le întrebări, căci ele sunt nerăbdătoare să îți răspundă și haide să urci și tu în “Trenulețul de slăbit și menținut”  (de azi avem CAMPANIE si slogan 😂)
 Suntem ambițioase toate și ne regăsim aici, apropiate și simpatizante ale acelorași valori, dornice de izbândă împotriva kilogramelor în plus! Că sunt ele de la sarcină, ori de la puțină neglijență alimentară, asta e mai puțin interesant și din ce în ce mai aproape de domeniul trecutului.
 Ceea ce ne unește pe toate este ambiția de a trăi sănătos alături și împreună cu familiile noastre.
Ne-am subțiat și ne-am ajutat și surorile, și soții, și prietenii, și vecinele să o facă, și spun toate astea pentru a vă ajuta pe voi, toate fetele, care poate nu ați prins ideea de vrăbiuță de la început, să o puteti cunoaște și apoi pentru a ajunge să slăbiți și să vă mențineți urmandu-i principiile!
 Ambiția vine și pleacă, iar dacă atunci cand își ia o mică vacanță, fie pentru câteva zile sau câteva luni, iar noi suntem singure în lupta cu tentațiile, mai mult ca sigur, vom ceda. Și cedăm o zi, și cedăm două și uite așa aș traduce eu esecul, pe înțelesul minții mele de DEPENDENTĂ DE DULCE/ZAHĂR!
 Eu aici mă simt ca în tabără, cu prietenele mele, cele ce nu m-au lăsat și nu mă lasă la greu! Și vă așteptam si pe voi, tinere doamne și domnițe ce ați intrat si ați rămas cu un motiv in grup: primiți bine și oferiți-l mai departe! 
 Un sfat, un 👍 ori o ❤️, o incurajare, pentru o femeie ce se uită luuung la bomboană de cioco lăsată de colegul simpatic, pe birou, înseamnă enorm! Înseamnă ca ea își amintește că niște sute de femei cred in forța ei de a slăbi și de a se mentine, și asta nu o lasă să le dezamăgească!
 Ei bine, toate astea + ce va completa  Alexandra Pistol si gașca de experte in macro si micronutrienti + ceea ce spun toti nutritionistii despre o dieta hipocalorica, asta e #vrabiuta!
 Nu vă propunem diete complicate și nici nu promitem să slăbim in locul vostru, dar vă asigur că niciodată nu vă veți mai simți singure si neînțelese!
Haideti, urcați in Trenulețul de slăbit ❤️❤️❤️

Facebook Comments

Related Posts

by
Previous Post Next Post
0 shares
Back