Biscuiți de cocos – Timea Muresan
😋nu m-as fi gândit că sunt atât de gustoase 😘
o banană (aproximativ 90gr a fost banana) 40 gr de cocos
Am zdrobit banana cu o furculița si am amestecat-o cu fulgii de cocos. Le-am format si le-am lasat la cuptor cam 25 minute la 200 grade.
După 15 minute le- am întors pe partea cealaltă
Briose de ricotta
1 banana 90 kcal
1 oua 74 kcal
250 grame de ricotta 280 kcal
25 gr indulcitor 60 kcal
Total 504 kcal 6 briose 84 kcal bucata
Mixam cele 4 ingrediente si le punem in forme de silicon de briose. Formele de silicon permit desprinderea rapida a continutului dupa coacere, ajuta sa nu se lipeasca.
Punem la cuptorul preincalzit la 190 grade C si le scoatem atunci cand remarcam ca pe acestea apare o frumoasa o margine maronie.
Acest tip de briose se umfla minunat in cuptor dar imediat dupa ce le-ati scos scad (pentru ca nu au faina)
#vrabiuta Timea va ureaza poftă bună ❤️