Vrăbi-dulce – cheesecake delicios si slab caloric

500 gr cremă de brânză 
2 ouă 
50 gr indulcitor (xylitol) 
Sucul de la o jumătate de lămâie 
Pentru topping 
200 gr zmeură 
10 gr indulcitor 
1 plic gelatina transparenta 

Se mizează crema de brânză cu ouăle, indulcitorul si sucul de lămâie până devine o cremoasa.Se toarnă într- o tavă tapetata cu hârtie de copt si la cuptorul încălzit la 180 grade aproximativ 45-55 minute după care oprim focul si il lăsăm să se răcească treptat în cuptor.
Pregătim gelatina conform indicațiilor, amestecăm zmeura cu indulcitorul si il punem pe foc câteva minute până se topeste indulcitorul. 
Apoi amestecăm zmeura cu gelatina si se toarnă peste cheesecake- ul copt si se lasă la rece 1-2 ore înainte de servire.
Mulțumim Timea Muresan si pentru aceasta reteta delicioasa.

Facebook Comments

Related Posts

by
Previous Post Next Post
0 shares
Back