Cu cantarul in vacanta


Vara…anotimpul soarelui, al caldurilor, al tahicardiilor si al starilor lipotimice, dar mai ales antotimpul vacantelor la cracii goi. Oh Doamne Domnicule Doamne si cat tragem din greu sa ne lasam la cracul gol abondonate pe o plaja cu nisip fin si pipaite de soare.

“Ca sa stea linistit (sotul) pentru ca eu mereu am fost o sotie model, imi iau si cantarul cu mine” . Nicoleta C. T.

Nico este o vrabiuta slabuta din grupul nostru de suport Mentinerea dupa dieta X. Nico, a avut multe kiglograme in plus, vreo 93 la numar, dar le-a venit de hac. Acum are 66. Ei bine, vrabiuta Nico pleaca in vacanta. Parca mi-o imaginez cum topaie ea fericita si ciripeste ghidus in timp ce face bagajul si dupa ce face o oprire pe cantar ca sa vada cat a mai slabit, ii face discret cu ochiul, ii zambeste, cred ca ii da si un pupic, il ridica gratios, cu atentie deosebita si…ati chicit…il pune in bagaj.
Frumoasa si ambitioasa noastra vrabiuta a inteles ca vacanta nu este un prilej de de a manca, dupa cum ne spune chiar ea. Citez: “Acum daca plec in vacanta tre’ sa mananc pana nu mai pot?” Evident ca nu! Vacanta este un bun prilej de relaxare, de petrecut timp de calitate cu cei dragi si cu propria persoana.

“Vrabiuta pentru mine nu este o dieta. Eu asa o sa mananc toata viata”. Nicoleta C.T.

Poate va intrebati ce este “Vrabiuta”. Este o dieta a bunului simt, iar promotorul ei este Elle Belle si niste multe alte sute (speram in curand mii) de doamne si domnisoare. Dieta nu presupune restrictii radicale, ci incadrarea zilnica in maxim 1200 de calorii, calorii pe care in mod evident le consumam din alimente sanatoase. Cu aceasta dieta se poate slabi frumos si sanatos, dar la fel de bine  serveste si drept mentinere dupa orice alta dieta. Tocmai din acest motiv Nico o considera noul ei stil de viata. A muncit mult, a facut multe sacrificii si a intampinat dificultati in drumul ei de la 93 la 66 de kilograme. Dar toate astea au fost lectia ei despre rabdare, cumpatare si ambitie. Pentru ea lectia este deja este invatata, devenind astfel un exemplu pentru toate femeile care duc in spate povara kilogramelor in plus.

Nicoleta, vrabiuta frumoasa, te iubim si iti uram la unison VACANTA PLACUTA!

Niste #vrabiute

Facebook Comments

Related Posts

by
Previous Post Next Post
0 shares
Back