#vrabizumba – sarbatoarea internationala a bucuriei de a slabi

#vrabizumba- Noul trand al celei mai unite comunitati online de #vrabiute

 Sa va mai spun ca suntem cel mai unit grup de suport? Cel mai frumos? Cel mai saritor? Cu cele mai reale si frumoase rezultate?

Desi stiti acest lucru, vi-l mai spun o data: Suntem! Si va mai spun inca o data si de ce suntem asa. Pentru ca am crescut impreuna un grup micut, pentru ca ne-am sustinut una pe cealalta, ne-am sfatuit, ne-am dojenit atunci cand una dintre noi s-a lasat pe tanjeala, am ras si am plans impreuna, am stagnat si am continuat sa slabim, am atins targetul si intindem bratele catre fete nou-venite, fete la inceput de drum care au nevoie de noi. Iar bratele noastre sunt lungi si incapatoare pentru oricine vrea sa ni se alature.

Noi toate mergem in aceeasi directie si, in mare parte, mergem pe acelasi principiu alimentar, respectiv cumpatarea. Am ales sa mancam gustos, variat si sanatos, cateodata strecuram si cate un desert preferat, insa ne oprim la 1200 de calorii. Elle Belle ne-a numit vrabiute, iar stilul alimentar pe care si ea l-a imbratisat pentru prima data, l-a intitulat Dieta Vrabiuta.

Azi, mii de femei urmeaza aceste principii, se inspira si ne inspira cu meniurile lor si ne impartasesc frumoasele rezultate, iar asta este o satisfactie nepretuita.

Si ca sa desavarsim tabara noastra virtuala de nutritie si sport, dar si conexiunea dintre miile de femei, vrabiutele noastre minunate au dat startul unui nou curent si anume #vrabizumba.  Vrabiutele, care mai de care cu rezultate spectaculoase s-au gandit intr-o zi cat de minunat ar fi sa puna melodiile preferate si sa incinga un dans, sa se distreze, sa transpire si sa consume si calorii. Cand au vazut ca e o modalitate frumoasa si distractiva de a face sport, s-au gandit sa si filmeze momentul lor de distractie si au lansat si provocari pentru alte vrabiute, poate mai comode sau mai timide. Rand pe rand, fetele au inceput sa raspunda provocarii printr-un dans, ba chiar au lansat provocari noi la randul lor si din ce in ce mai multe vrabiute au lasat cate un video in care fie faceau genuflexiuni, fie dansau energic, alaturi de animalutele de copmanie sau copiii lor. O distractie totala, atat pentru cei mari cat si pentru cei mici.

Poate va intrebati care este factorul minunat in aceasta initiativa ?

In primul rand renuntarea la complexe si prejudecati. Si spun asta pentru ca multe dintre noi femeile, mai ales atunci cand avem cateva kilograme in plus ne jenam sa ne expunem in vreun fel. Ori aici nu conteaza nici cat de specialista esti intr-ale dansului, caci nu facem un concurs pentru cea mai buna dansatoare; aici nu conteaza nici cat de elastica esti, caci nu ne pregatim de jocurile olimpice; aici nu conteaza ca nu ai corpul perfect, caci nimeni nu il are, insa tindem catre mai bun, mai frumos si asta inseamna ca facem tot ce ne sta in putinta pentru a ne depasi limitele si de a iesi din zona de confort.

Pentru ca nu militam doar pentru mancatul sanatos, ci si pentru o viata activa, acesta este un tip de miscare. Poate veti spune ca 3 minute nu conteaza, insa va voi contrazice. Conteaza enorm, caci aceste 3 minute sunt inceputul sesiunilor si mai lungi de miscare fizica. Pofta vine mancand, asa ne invata o vorba din batrani. Cam asa este si cu sportul.

Un alt lucru minunat caruia vrabiutele zumbiste i-a dat nastere este faptul ca genul asta de joc este terapie pentru suflet si pentru psihic. Atunci cand poate ti se pare ca ai mai imbatranit, ca pielea parca nu mai e la fel de intinsa, ori poate e doar o zi mai proasta si nu te mai simti TU, cateva minute de dans pe o muzica ritmata te bine-dispun, te umplu de energie, iar aprecierile, laudele celor care te urmaresc iti sporesc increderea, iti dau curaj ca la randul tau sa oferi curaj mai departe. Pe langa asta, satisfactia ca datorita tie, o alta femeie a iesit din umbra, a facut uitate complexele si raspuns provocarii cu inima deschisa, este nemarginita. Daca ai reusit asta, ai facut o fapta buna care poate schimba pentru totdeauna soarta unui om.

Dansul inseamna distractie, iar atunci cand in preajma avem un catel poznas, ori un copilas care adora sa se joace cu mami a lui, atunci este reteta perfecta pentru petrecerea unui timp de calitate in companiile cele mai iubite.

 

Vrabiutelor zumbiste, iubitelor, in cazul in care nu v-ati dat seama pana acum ce ati reusit sa faceti prin initiativa voastra, aflati ca ati facut un lucru maret, ca ati schimbat mentalitati, ca ati redat incredere si ati umplut inimi de bucurie. Iar voi, toate #vrabiutele care ati acceptat si continuati sa acceptati provocarea #vrabizumba, adaugati rand pe rand, pietre de temelie in schimbarea a mii de destine.

Facebook Comments

Related Posts

by
Previous Post Next Post
0 shares
Back