Slabim si ne ingrasam sau slabim si intelegem cum sa nu ne mai ingrasam vreodata?


Nu facem nimic întâmplător! Ne cumparam pantofii încercându-i, ne invartim 2 luni pentru rochia pe care vrem sa o purtam la nunta celei mai bune prietene, ne sucim si ne gandim de o mie de ori când vine vorba de o amarata de geanta si hai sa recunoastem, parca si alegerea tatalui copilului nostru a fost o alegere cântărită, macar asa, putin. Ideea este ca totul este cantarit, masurat la milimetru si calculat cu precizia unui neurochirurg, dar in diete ne aruncam asa cu capul inainte fara sa clipim. Zau ca parca uneori am fi in stare sa tinem 2-3 diete deodata, poate-poate rezultatul mult dorit apare peste noapte 😂
Si le incepem pe toate, ne tinem de ele o zi, o saptamana si apoi abandonam! In cel mai fericit caz ne apucam de o alta noua despre care am auzit de la vecina a carei  verisoara are o colega care a slabit extraordinar de bine cu ea.
Dar de ce abandonam?! Pentru ca nu avem curiozitatea sa intelegem cum actioneaza acele diete si asta cu intelesul ar fi de preferat inainte de începerea ei. Părerea mea 😂
Cate dintre voi stiu de ce slabim, cum, de unde  si ce se intampla cu organismul nostru cand tinem Rina? Ori Atkins? Ori… vrăbiuța?!
E important sa intelegem de ce si cum ne îngrășăm. De aceea e bine sa intelegem ce ne promite fiecare dietă si daca felul in care o simtim ne ofera sentimentul ca vom putea trai o viata urmandu-i principiile. Daca sentimentul este unul pozitiv, atunci haide sa o facem!
Si nu uitati, chiar daca reusiti cumva, târâș-grăbiș, sa slăbiți, cu o dieta ori alta, gândiți-va inca de la început ce aveti de gand să faceți pentru a nu va mai ingrasa (a câta oara) dupa terminarea dietei! Toate acestea se vor putea întâmpla doar dacă înțelegem cum slabim, cum ne ingrasam, de la ce si de la cat!
Dieta este o reechilibrare pentru un om care a fost gras! Balanta noastra era dată peste cap. Acum e adevărat, ne chinuim cu 1200 de calorii, limita de jos, dar cata vreme o facem, va propun sa intelegem ce facem si de ce, caci altfel tot grase vom ajunge!
Va rog, uitati-va după balanță la figurat si dupa cantar la propriu, atarnati-va gramajul de gat si cautati-va echilibrul! Haideti fetelor, sa intelegem cum slăbim!

Facebook Comments

Related Posts

by
Previous Post Next Post
0 shares
Back