Am slabit! Cum ma mentin? Partea a 2-a

Alexandra Pistol ne vorbește despre experienta ei in mentinere: “#vrabiute dragi, eu ma mentin de vreo 8 ani la o greutate normoponderala, in sensul ca nu am mai trecut pragul catre supraponderabilitate, dar da, fluctuatii de greutate am mai avut in tot acest timp. Acum am mai slabit putin pentru ca am schimbat putin alimentatia, abordand o alimentatie keto, dar tot in limita a 1200 de calorii. 
Cum am reusit sa ma mentin? Am mers mult pe low carb si asta pentru ca am in posesie genul acela de metabolism care atunci cand primeste carbohidrati cade intr o stare de extaz, adoratie si letargie, iar asta de se vede pe dupa fiecare margine a imbracamintei. 
Am facut si fac si sport, mai exact fitness. Nu sunt un fan infocat al antrenamentelor cardio si, personal nu le vad nici foarte eficiente cata vreme sunt repetitive si pe termen lung. Cu toate astea, ma sacrific 20 de minute la fiecare inceput si sfarsit de antrnament. 
Am 31 de ani si, fara lipsa de modestie, sunt cea mai buna varianta a mea de pana acum. 
PS: nu sunt o fanatica a mancatului fara carbohidrati, pentru ca am si eu momentele si perioadele mele de rasfat culinar cand nu tin cont de numarul caloriilor sau al macronutrientilor.”
O alta vrabiuta veterana care a slabit spectaculos si reuseste sa se mentina cu succes, este Carmen Uzun: “Eu mă mentin de 8 luni la 56kg, mănânc cam 1600 – 1700 cal pe zi, nu mănânc nimic procesat, în general mâncarea sănătoasă e făcută în casă, la fel și dulcele, care nu lipsește zilnic, o feliuța de prăji de casă sau 2 pătrățele de ciocolată dark, tot timpul am grijă să am cel puțin 3 – 4 ore de la ultima masă până la culcare. Mănânc si carbohidrați, cel mai mul ii iau din fructe (sunt un fan al fructelor). De obicei le consum in prima parte a zilei, niciodată seara.
Da, sunt zile care poate sar și eu calul dar mă redresez imediat in zilele urmatoare, secretul este să nu ne scape de sub control kg, că o zi doua să fi pe plus nu e o tragedie. Dramatic este cand lasam prea mult lucrurile de sub stricta supraveghere, fara sa luam măsuri”
Așadar, la unison, fetele care reușesc sa ae mentina ne apun același lucru: secretul sa ne mentinem dupa ce slabim estebsa ne schimbam obiceiurile culinare, sa mancam cumpatat, sa urmarim cantarul cel putin odata pe săptămână si, dupa o zi sau dpua de ratacire, sa revenim cumințele la alimentatie echilibrată.
E sexy sa fii slabă, e cool si e misto ! Hainele stau frumos, capetele se întorc admirativ dupa noi, iar increderea in propriile forțe este nemăsurată!

Facebook Comments

Related Posts

by
Previous Post Next Post
0 shares
Back