#vrabimagie cu Andreea


Vrăbiuțe frumoase, voi toate si toti care cititi acest minunat articol, am tot fost intrebata ce înseamnă “vrăbiuța” si toate incercarile mele au pălit in fata definitiei pe care Andreea Savu  a gasit-o.
“Este cea mai scurtă descriere desigur, pentru că nu mi-ar ajunge toate cuvintele frumoase din întreaga lume pentru a descrie ce reprezintă “vrăbiuța” ,pentru a descrie ceea ce suntem noi ! 
V-am spus astăzi că vă iubesc ? Nu v-am spus …vă iuuuuubeeeesc !
#definitievrabiuta 
Vrăbiuța reprezintă o gașcă veselă și frumoasă de femei ambițioase care își doresc să devină cea mai bună variantă a lor !
Vrăbiuța este despre încrederea aia nebună pe care ne-o dăm una alteia ,acea căldură care îți ajunge direct în suflețel și care te face să ai curajul să te filmezi făcând sport sau dansând deși poate nu te miști ca o profesionistă și poate încă nu ai corpul acela perfect pe care ți-l dorești …dar știi că ești între femei cu suflet frumos care nu te vor judeca niciodată !
Vrăbiuța este despre acele poze ,cu burți,cu șunci ,cu aripioare,cu celulită…puse într-un colaj cu pozele în care burtica scade,șunculița se evaporă,aripioarele și celulita se văd din ce în ce mai puțin!
Toate aceste minuni se întâmplă pentru că învățăm să avem o alimentație corectă și să ne hidratăm . 
*Nu suntem nutriționiști ,dar citim ,ne informăm și învățăm una de la alta cum să combinăm corect alimentele!
*Nu suntem șefi bucătari ,dar ne străduim să facem cele mai frumoase farfurii !
*Nu suntem psihologi ,dar ne străduim să ascultăm și să oferim sfaturi utile !
*Nu suntem dansatoare profesioniste ,dar ne străduim să ardem calorii prin dans !
*Nu suntem sportive de performanță ,dar ne dăm toată silința să executăm corect exercițiile ! ”
Definiția voastră pentru “vrăbiuța” cum ar fi ?”
Andreea, ti-ai facut simțită prezența elegant, apoi ai văzut spiritul si n-ai crezut că poate sa dureze mai mult de o saptamana, doua. Atâtea femei sa se înțeleagă bine…hmmm

Si totusi, notificarile la telefon continuau sa fie 99+ si ai mai aruncat iarăși un ochi, dupa o vreme de ignore…si ele tot se intelegeau!
Si apoi ai ales să pășești si ai vazut ca era reala si adevarata caldura sufleteasca a acestor femei si te-ai lasat purtata, in ritm de dans de Janet si TOATE fetele minunate din grupul nostru drag! Ai lăsat magia sa iti intre in suflet si esti tu asa cum esti aici, incercand sa devii mai buna! Cea mai bună!
De unde stiu? Toate am simtit la fel si toate am negat ca poate sa existe atâta înțelegere si bine, dar apoi am acceptat: oameni minunati si minuni chiar exista! Si noi credem in asta din nou si stim ca e real ❤️

Text: Andreea Savu si Elle 

Facebook Comments

Related Posts

by
Previous Post Next Post
0 shares
Back