#Vrabiutele saptamanii – ambitie, ambitie si iarasi ambitie!

La fiecare inceput de saptamana vom oferi titlul de “Vrabiutele saptamanii” pentru trei fete ambitioase, cu scopul de a incuraja fetele noi care intra in grup si nu isi gasesc motivatia, dar si pentru a le incuraja pe cele cele trei vrabiute desemnate sa isi duca visul la indeplinire. 


Prima Rinuta Vrabiuta este YO OO YONE.

“In prezent am 86 de kg si mai am o luna pana intru la mentinere. Lupta continua.”
Vrabiuta YONE a plecat de la 104,5 kg si a dat startul luptei impotriva kilogramelor in februarie cu Dieta Daneza care i-a adus un minus de 6 kg in 13 zile. A continuat cu dieta Rina si in prezent are 86 de kilograme. Lupta ei continua, iar noi ii dorim succes si ii promitem sa o sustinem in continuare.
Cea de a doua este tot o Rinuta Vrabiuta si numele ei este Claudia Andronic.

“Am inceput cu Daneza si am continuat inspirandu-ma din dieta Rina. Acum tin Dieta Rina si sunt la ziua 25.”
Claudia a pornit la drum in ianuarie cu un bagaj de 108,8 kg. Ambitia si determinarea au adus-o in prezent la o greutate de 89,9 kg si nu se opreste aici. Succes Claudia si la cat mai multe minusuri!
A treia vrabiuta a saptamanii, ce surpriza, tor Rinuta, este Alina Mariana Doinescu care a dat startul in luna mai cu o greutate de 70 de kg.

“M-am simtit foarte bine cand am facut sport. Am corpul tonifiat fara pic de celulita. De la 1 iulie ma reapuc de T25”
Cu ajutorul dietei Rina si al programului de exercitii fizice T25, Alina a ajuns in luna iunie sa cantareasca 54,5 kg. In prezent a adoptat dieta  Vrabiutei si mananca zilnic in limita a 1200 de calorii. Felicitari Alina si succes in drumul ce va continua.
#vrabiutele va felicita pe toate trei, va multumesc pentru implicarea voastra zilnica in grup si va doresc succes si minusuri pe cantar in continuare!
Niste #vrabiute.

Facebook Comments

Related Posts

by
Previous Post Next Post
0 shares
Back