Pizza pe blat de vânătă sau piept de pui

Varianta cu pui: Tai pieptul de pui ca pentru snitel  dar nu foarte subtire il bati  usor cu o punga deasupra sa nu se destrame  
Varianta cu vanata: tai vanata pe lung si o condimentezi.
Le asezi pe hartie de copt si le condimentezi cu ce iti place. ( Pentru varianta cu piept de pui Carmen Pantazi foloseste un sos de usturoi cu smantana in care le lasa la macerat cateva ore si boia dulce).
 Apoi asezam bucatile de carne pe hartie si pun ca la pizza ce avem prin frigider. Ardei feliati foarte fin,ceapa rosie,rosie feliata subtire si deasupra o feliuta mica de mozzarella sau cascaval. Merg si cateva ciupercute feliate  la fel . La cuptor cca 35-40 min la 180. Se vede cand sunt gata ,branza e topita.
Pofta buna!☺
Rețeta orinala: Timea Muresan
Photo : Rus Anamaria
Text: Carmen Pantazi si Rus Anamaria

Facebook Comments

Related Posts

by
Previous Post Next Post
0 shares
Back