Insarcinata, apoi alaptare si apoi #TU

Ne vine si noua randul, asa este!
Ne bucuram de sarcina si daca suntem constiente de riscurile ingrasarii, stam cu ochii pe cantar ca pe butelie. 
Nastem si incepe alaptarea si multe dintre noi uita ca din paine, mancare grasa si dulciuri, nu dam niciun nutrient copilului!
Auzim mereu scuza asta cu alaptatul si partial e corect, dar cum spuneam si mai sus, din amandine nu dam copilului vitamine!
Am cunoscut-o pe grupul nostru minunat, Mentinerea Dupa Dieta X, pe minunata Georgiana Valeria. Povestea kilogramelor ei o stim (acelea care am avut curiozitatea sa i-o citim). Ce nu stiam, aflu acum, aici, impreuna cu voi!
“Eram însărcinată in luna a cincea luna si ma rotunjeam văzând cu ochii… eram bucuroasa pentru a aveam puțin mai jos de inima mea o comoara, dar nu eram prea fericita cu faptul ca aceasta comoara era incredibil de bombata😂. Totusi am stiut din prima clipa ca nu voi fi o mama umflatica si care s-a culcat pe o ureche in baza faptului ca are copil si e mama si soție… 
Nu, nu!!! Sunt femeie, soție si mama si trebuie sa fiu toate aceste trei lucruri la cea mai inalta calitate cu putința. 
Nu vreau ca grăsimea sa îmi insufle neputința fizica si emoțională si sa fiu o povara pentru cei din jur, ci vreau sa fiu un izvor de fericire si idei bune, de pozitivism; un zâmbet si o inspirație. 
Am intrat in magazin. Așa de curiozitate. Era lichidare de stoc si ma gândeam ca poate voi găsi ceva care sa ma încapă in condițiile date. Mi-au fugit ochii spre o rochie crem… mica, mica tare… hmmm mărimea 38… nu mai purtasem niciodată acea mărime. Poate doar in liceu… poate zic, ca sigura nu sunt. 
Am luat-o si mi-am promis ca o voi imbraca si ca nu o sa ma las pana nu îmi va veni decent, adică fără cute sau fără a pocni pe mine. 
Astăzi rochia îmi este nițel mare la bust si are nevoie de ajustări la croitor. Acum doar astept ocazia potrivita sa o port. 
Totusi in poveste au intervenit si niște pantaloni… verzi, roz… aceștia sunt noile mele “motive” ca sa continui sa slabesc pana la idealul meu.
Trebuie sa îmi încapă piciorusele in acei pantaloni. Vreau sa ma simt ușoară, ca o #vrăbiuță si liberă si fericita pentru ca am reușit. Si voi reuși pentru ca vreau si pentru ca pot si pentru ca renunțarea nu este o opțiune decat pentru cei slabi. 
Singura cale pe care o aleg astăzi si in fiecare zi este progresul si eu insami reprezint pentru mine cea mai apriga concurenta, cea cu care ma compar in fiecare zi si fata de care am obligatia sa devin mai buna. Da, eu. Eu, cea de ieri. Astăzi trebuie sa fii mai buna, mai blândă, mai senina si mai plină de dragoste, mai Ambitioasa, trebuie sa depun mai mult efort, sa citesc mai mult sa devin un om mai bun decât cel de ieri din toate punctele de vedere.
♥️💋
Acum oscileaz între mărimile 38 si 36💃👒🐥
Text: #vrabiuta Georgiana Valeria

Facebook Comments

Related Posts

by
Previous Post Next Post
0 shares
Back